Sisteme de profile

Centrul de profile MBS produce o gamă variată de profile pentru orice tip de industrie, toate acestea fiind posibile datorită programului de fabricaţie foarte mult dezvoltat în ultimul timp.

Profile zincate Z , C si U

830-450-800
Profilele pentru construcţii MBS sunt profile metalice formate la rece prin procedeul de laminare, confecţionate din oţel structural utilizat in construcţii tip S350GD + Z275 MA, galvanizat la cald, cu grosimi de la 1,5 mm la 3 mm şi lungimi de la 1,6 m la 13,5 m.

Domenii de utilizare:

Se utilizează în domeniul construcţiilor, ca şi componente la alcătuirea:
  • structurii principale (cadre cu stâlpi şi grinzi)
  • structurii secundare (învelitori, închideri)
  • grinzi pentru planşee intermediare
  • ferme zăbrelite (secţiuni compuse C)
  • supraetajări, mansardări

829-450-800

Profile pentru gips carton

Profilele pentru gips carton MBS cu pereţi subţiri din tablă zincată, laminate la rece, sunt concepute pentru realizarea scheletului metalic de susţinere a tavanelor suspendate, pereţilor, tencuielilor uscate şi pentru executarea unor amenajări interioare, realizate din plăci de gips carton.

Domenii de utilizare:

Se utilizează ca elemente principale (portante) şi secundare (de montaj), ca profile marginale, verticale şi orizontale, de închidere la partea inferioară şi superioară, a scheletelor metalice de susţinere a tavanelor suspendate false, mascarea rosturilor de dilataţie, realizarea racordurilor la tavane, mascări din plăci de gips carton.

profile-pentri-gips-carton

Armatura pentru profile PVC

armatura-profile-PVC
Armăturile pentru profile PVC sunt profile deschise tip U, C, Z si L, cu grosime între 1 mm şi 2,0 mm. Sunt realizate din oţel zincat, fapt ce conferă o excelentă protecţie anticorozivă si asigură rigidizarea şi rezistenţa sporită a tâmplăriei în timp.

Domenii de utilizare:

Armăturile din oţel sunt folosite ca profile de susţinere a ramelor şi tocurilor pentru sistemele de uşi şi ferestre cu profile din PVC. MBS poate produce armatura pentru toate marcile de profile PVC existente pe piata.

Profile personalizate

profile-personalizate-150x150
Proiectam, producem si livram, cu ajutorul MBS,  profile personalizate pentru orice industrie. Profilele executate după desen, sunt produse personalizate, cu proiectare individuală unde forma este special concepută conform cerinţei clienţilor.