Tablă trapezoidală T-7

117
Profil de elevaţie utilizat universal pentru porţile de garaj, pentru corpurile containerelor, precum şi ca suport interior în culoarea acoperirii sau culoarea de contrast a acesteia.

Tablă trapezoidală T-14

118
Profil universal din tablă destinat încăperilor mici şi mijlocii, în varianta de elevaţie (fără canal de drenaj) utilizat ca şi acoperire, pentru împrejmuiri şi suprafeţe mai mici de pereţi. Este disponibil de asemenea zincat, din bandă 1000 mm, ca şi profil simetric în foi standard de 2 metri.

Tablă trapezoidală T-18

119
Un profil de acoperiş tipic, cu nervuri dese, cu canal de drenaj, care se caracterizează printr-o rigiditate sporită. Este posibilă execuţia şi în varianta de elevaţie.

Tablă trapezoidală T-18 ECO

120
Tablă trapezoidală de elevaţie şi de acoperiş (cu canal de drenaj), cu un model interesant şi cu crestăturile valurilor întărite, de o forte mare lăţime de utilizare. Efectivă, de efect şi economică. Poate fi utilizată la împrejmuiri, pe post de clădiri de gospodărie, tavane, foişoare, hale de înmagazinare şi orice fel de obiecte industriale.

Tablă trapezoidală T-35

121
Tablă trapezoidală de elevaţie şi de acoperiş (cu canal de drenaj), cu un model la fel de interesant ca şi T-18 Economic şi cu crestături adiţionale. Întăreşte rigiditatea construcţiei şi asigură un aspect reprezentativ dar auster. Deseori este utilizată la proiectarea staţiilor de benzină, fiind folosită şi ca suprafaţă de acoperire pentru silozuri, cazane de încălzire centrală precum şi pentru tavane şi cofrajele în care se toarnă beton.

Tablă trapezoidală T-35 ECO

128
Acest produs nu are descriere.

Tablă trapezoidală T-50

122
Profil de construcţii pentru acoperişurile plate utilizat printre altele ca un strat de rezistenţă aplicat sub stratul de izolare. Datorită unei structuri interesante îşi găseşte de asemenea o întrebuinţare pentru acoperirea superioară a suprafeţelor de acoperiş sau faţadă, la care des este combinat cu caseta de perete în sistem de unul, două sau trei elemente legate.

Tablă trapezoidală T-55

127
Profil de elevaţie sau de acoperiş (cu canal de drenaj). Este utilizat pe post de tablă de construcţie precum şi pentru tavane şi cofrajele în care se toarnă beton. Rezistenţa acesteia permite creşterea distanţelor între punctele de susţinere, păstrând totodată parametrii necesari pentru transmiterea solicitărilor din partea vântului şi a zăpezii.

Tablă trapezoidală T-62

124
Profil înalt de construcţii utilizat în obiectivele industriale.

Tablă trapezoidală T-90

125
Profil înalt de construcţii utilizat în obiectivele industriale.

Tablă trapezoidală T-135

126
Tablă trapezoidală de construcţii cu o rezisenţă mare îşi găseşte întrebuinţare în obiective cu deschideri mari. Utilizată în construcţii industriale.