Modele tigla metalica Decra

Tigla metalica si sisteme pluviale Decra
decra-classic decra-elegance decra-stratos decra-octava decra-roman

Icopal - Securite - QuadriDecra va protejeaza investitia!

Icopal - Plume - QuadriDecra inseamna greutate redusa!

Icopal - Angle Faible - QuadriDecra asigura etanseitate chiar si la pante mici!

Icopal - Vent-Neige - QuadriDecra rezista excelent la fenomene meteo extreme!

Icopal - Plume - QuadriDecra inseamna logistica si instalare usoara!

Icopal - N°1 - QuadriDecra este numarul 1 în Europa!

Icopal - Garantie 30ans - QuadriDecra isi respecta promisiunile!

Despre tigla metalica Decra

Home-Tilerange2
Decra este prima tigla metalica cu marcaj CE, indicand astfel ca se incadreaza in toate cerintele de securitate stipulate in directivele Uniunii Europene pentru materiale de constructi. Tigla Metalica Decra are un miez din otel cu galvanizare de calitate, protejat de un sistem multistrat de acoperire. Aceasta tehnologie constructiva produce o tigla metalica foarte rezistenta, si totusi foarte usoara.Acoperisul Decra are, tipic, o greutate de 7 ori mai mica decat tigla ceramica sau din beton.Reducerea dramatica a greutatii acoperisului poate insemna, pentru proprietar, o reducere semnificativa de costuri, fara efecte negative in ceea ce priveste calitatea constructiei si a produsului.Tigla Decra este usoara si permite utilizarea eficienta a celorlalte materiale de constructii si permite ca structura sa fie proiectata avand in vedere performanta si eficienta.Atunci cand caracteristicile de invelitoare usoara ale sistemului Decra sunto combinate cu rezistenta la intemperii si coroziune, devine posibila executia acoperisurilor intr-o forma modulara.

Avantajele tiglei metalice Decra

  • Reduceri importante ale timpului de constructie.
  • Potentiale scaderi de cost. 
  • Imbunatatiri in ceea ce priveste sanatatea si siguranta muncitorilor.
  • Reducerea pierderilor.
  • Scaderi importante ale timpului de montaj a invelitorii, reducand in acest fel disconfortul creat proprietarilor din imprejurimi.
  • Imbunatatiri in designul si functionalitatea cladirii. De exemplu, este practic sa proiectezi structura acoperisului pentru a permite ca spatiul nefolosit din pod sa poata fi transformat ulterior intr-o mansarda cu unul sau mai multe dormitoare.